Loading
Loading

Topdag voor Senioren

Top Productions wil graag, door (mede) inzet van haar medewerkers en partners, ook de eenzame oudere medemens in Nederland een lichtpuntje kunnen bieden.

Ik heb recentelijk mijn moeder verloren, die ik 12 jaar intensief (dementie) verzorgd heb tijdens haar ziekbed. Een traject waar ik zelf erg veel van geleerd heb, maar waar ik ook in alle opzichten de problemen ervaren heb waar onze ouders/ouderen tegen aanlopen. Los van alle medische aspecten heb ik ervaren wat eenzaamheid voor deze doelgroep betekent.

 

 

 

 

 

6 april 2016

Aanmelden


De laatste jaren heb ik gewerkt aan een plan voor eenzame ouderen, waarbij ik probeer iedere maand een lichtpuntje te bieden in het bestaan van deze doelgroep. Ik realiseer me dat ik niet Florence-Nightingale zal en kan zijn, maar we kunnen aan de zijlijn passief toekijken, maar zo zit ik zelf niet in elkaar. Reden dat ik nu pas uitrol, is dat ik het zorgtraject bij mijn moeder afgerond heb.

De Topdag zou niet mogelijk zijn, zonder de bijdrage van diverse partners. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jolanda Beerse

Directeur

Top Productions
 
 

Top Productions is een bureau sterk in marketing en marketingfulfilment, 24 jaar jong, en gevestigd in Amerongen. Wij initiëren, ondersteunen en concretiseren concepten voor organisaties, waarbij resultaat voorop staat!

 

 

 

 

Top Productions | Koenestraat 87 | 3958 XE AMERONGEN | T: 0343 - 460 660 | E: info@topproductions.nl

© 2015 Top Productions