Alles was top! Dat is wat u hoopt te horen na afloop van uw beurs, evenement, congres of marketingactie. Het resultaat is waar het om gaat. De weg er naartoe is wel van essentieel belang, want juist in de voorbereiding en de details wordt het verschil gemaakt. Wij helpen u dat verschil te maken. Door creatieve ideeen, praktische oplossingen, gedegen voorbereiding, uitstekende kostenbewaking en uitvoering tot in de puntjes, biedt Top Productions u een resultaat dat staat! Top Productions biedt als marketing fullservice bureau met meer dan 25 jaar ervaring, alle denkbare ondersteuning op het gebied van marketing.

Onze doelstelling is u verder te helpen met uw doelstellingen. Of het gaat om het genereren van leads, het versterken van bestaande relaties of het versterken van uw merk of product, Top Productions denkt en werkt graag met u mee en helpt u op creatieve en doeltreffende wijze met het behalen van uw doelstellingen.

Ons Team

Jolanda Beerse

General Manager
E: j.beerse@topproductions.nl

Gertjan van Noort

Assistent General Manager
E: g.vannoort@topproductions.nl

Robert van Woudenberg

Projectmanager
E: r.vanwoudenberg@topproductions.nl

Onze klanten

Top Productions heeft in de afgelopen jaren al voor veel opdrachtgevers mooie projecten mogelijk mogen maken. De opdrachtgevers variëren van grote internationale en nationale organisaties tot kleine stichtingen. Hieronder een overzicht van slechts een aantal van onze klanten.

Media

29-02-16 | Top Productions organiseert op 20 mei 2016 het Internet Marketing Event TIME.

 

Bent u werkzaam als ondernemer, communicatieadviseurs, social media manager of als online marketeer binnen uw bedrijf of bent u in het algemeen geïnteresseerd in Internet Marketing, dan is TIME het evenement voor u.

 

Dit jaar zal de eerste editie plaatsvinden in De ReeHorst, Ede. Na afloop van dit evenement bent u weer geheel up-to-date over alles wat u dagelijks online bezighoudt.

 

Lees meer...

23-11-15 | Top Productions is betrokken bij ouderen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. In 2015 organiseerde Top Productions de Topdag voor Senioren in Ouwehands Dierenpark en de Verwendagen in de Ridderhof in Amerongen en het Zonnehuis in Doorn. Maar er zijn nog voldoende ouderen die wellicht wat extra aandacht verdienen, maar die niet bij ons in beeld zijn.

Kent u een oudere die u wat extra aandacht gunt en voor wie u een wens in vervulling wilt laten gaan? Geef uw wens voor een oudere uit de Utrechtse Heuvelrug op via de button.

Uit alle inzendingen zal een selectie van wensen worden gemaakt en deze zullen wij in vervulling laten gaan.

 

Lees meer...

15-07-15 | Op maandag 31 augustus aanstaande organiseren wij geheel belangeloos een topdag voor eenzame senioren in de dierentuin Ouwehand te Rhenen. Dit is een gezamenlijk initiatief van Ouwehands Dierenpark in samenwerking met Top Productions. Een fijne dag waar mensen onder elkaar zijn! Mensen o.a. uit het Ewoud en Elizabeth gasthuis in Wijk bij Duurstede zullen daar een bezoek brengen. Wij hopen in totaal ongeveer 1000 eenzame ouderen een topdag te bezorgen.

 

Lees meer...

14-05-15 | Op dinsdag 2 juni vindt de eerste editie van het congres 'ConsumentenTrendsCongres' plaats. Het congres zit vol met inspirerende sprekers en zal gehouden worden in De Nieuwe Liefde te Amsterdam.

Op het Consumenten Trends Congres geven de beste trendwatchers van Nederland u, allen vanuit hun eigen visie, een beeld van wat U de komende jaren mag verwachten aan veranderend consumentengedrag. De meeste trendwatchers kent U al van de TrendRede die ieder jaar in September wordt uitgesproken. Nu gaan we zowel de breedte in – u krijgt een samenhang palet van trendvisies – én de diepte – U gaat zelf trendwatchen.

 

Lees meer...

Contact

Top Productions

Koenestraat 87

3958 XE AMERONGEN

Netherlands

 

T: +31 (0)343 460 660

E: info@topproductions.nl

Top Productions | Koenestraat 87 | 3958 XE Amerongen | T: +31 (0)343 460 660 | E: info@topproductions.nl

© 2015 Top Productions | Disclaimer