This campaign is not active. Please activate this campaign to remove this banner.
Click here for additional information.
Welkom
Canon Photo Campus

Canon luidt de laatste maanden van 2016 in met een geweldig tweedaags evenement voor fotografie liefhebbers: de Canon Photo Campus. Tijdens de Canon Photo Campus in Zaandam op 19 en 20 november a.s. tussen 9.30 en 18.00 uur word je geïnformeerd en geïnspireerd door alles wat Canon je biedt op het gebied van fotografie.

Het belooft een geweldig evenement te worden! Er staan diverse activiteiten, lezingen en workshops op het programma; kijk bij het programma voor meer info!

Let op: voor workshops en lezingen dien je jezelf te registreren. Wacht daar niet te lang mee, want vol = vol.

Een entreeticket voor dit evenement kost € 10,- per dag per persoon v.a. 13 jaar. Kinderen van 6 t/m 12 jaar € 5,- en kinderen t/m 5 jaar kunnen gratis naar binnen. Op vertoon van jouw entreeticket ontvang je bij het koffie-/theebuffet in de eventarea van Pand 43 een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Per entreeticket kan je maximaal voor 2 workshops inschrijven. Lezingen en foto-opstellingen in de praktijkruimte kan je ongelimiteerd volgen cq fotograferen. (Let op: voor lezingen dien je jezelf wel van te voren aan te melden).

Wij zien je graag op 19 en/of 20 november!

Copyright © 2016 | Canon Nederland N.V. | Disclaimer