"Beloningsverhoudingen in Europees perspectief"
 

Login:

22 MEI 2017 | MUNTGEBOUW, UTRECHT

Op maandag 22 mei a.s. organiseert de BABF de themabijeenkomst over “Beloningsverhoudingen in Europees perspectief”. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Muntgebouw te Utrecht.

 

Beloningsverhoudingen in Europees perspectief
Met een krapper wordende arbeidsmarkt zoeken organisaties geschikt personeel buiten de landsgrenzen. Het vrije werkverkeer binnen de Europese grenzen heeft in de afgelopen jaren voor uitdagingen gezorgd als het gaat om gelijke lonen voor gelijk werk. Welke invloed kan en wil de Europese Unie hebben op de Europese beloningsverhoudingen? Hoe gaan internationaal opererende bedrijven om met de beloningsvraagstukken binnen Europa? Is de waardering van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor de verschillende nationaliteiten gelijk? Welke kansen en bedreigingen liggen er voor belonings- en formatiemanagers in het verschiet?


Laat deze unieke kans om hierbij aanwezig te zijn niet voorbij gaan. Meld u nu aan!

REGISTRATIE

Ook voor niet-leden van de BABF is deelname aan dit evenement gratis.

Voor meer informatie over de BABF ga naar www.babf.nl.  

SPREKERS

Tijdens deze bijeenkomst zal Europarlementariër Cora van Nieuwenhuizen spreken over de Beloningsverhoudingen in Europees perspectief. Daarnaast zal International Manager Compensation & Benefits, Bart Wellens van Bavaria spreken over...
Onze derder gastspreker zal tijdens deze bijeenkomst meer vertellen over de algemene tendens beloningsverhouding binnen landen.

LOCATIE

Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven. Uniek gegeven vormt het feit dat op deze plek, als enige in Europa, de europroductie zichtbaar is. In 2011 bestond het Muntgebouw 100 jaar.

AGENDA

13.30 uur

14.15 uur

14.30 uur

15.30 uur

15.45 uur

 

16.15 uur

16.45 uur

17.00 uur

18.30 uur  

Ontvangst

Opening door dagvoorzitter

Cora van Nieuwenhuizen - "Beloningsverhoudingen in Europees perspectief".

Pauze

U wordt bijgesproken over - “Algemene tendens beloningsverhouding in landen. Hebben arbeidsvoorwaarden in de verschillende landen dezelfde waarden? “

Praktijkcase: Bavaria – Bart Wellens, international manager comp & ben

Wrap up - Dagvoorzitter

Borrel & netwerken

Einde bijeenkomst  

Delen:

BABF | Koenestraat 87 | 3958 XE AMERONGEN | Tel: 0343 - 451859 | E: info@babf.nl